Despre noi

Acasa / Despre noi

Bine ati venit la AutoCalabria Ramnicu Valcea

BRODMI SRL si-a inceputut activitatea in anul 1999,  prin comert cu ridicata, apoi prin extinderea domeniului de activitate la contracte de management si consultanta contabila.  Incepand cu 2006 prin incheierea unui contract de reprezentare ( distributie si reparatie ) cu Importatorul AUTOITALIA IMPEX SRL devine DISTRIBUITOR SI REPARATOR AUTORIZAT al marcilor din grupul FIAT ( FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO ) in judetul Valcea.

De ce noi?

S-a realizat o investitie langa Platforma Chimica Oltchim a unui COMPLEX AUTO care cuprinde : showroom auto, service auto, tinichigerie si vopsitorie auto in strada Stolniceni nr. 246, investitie care a facilitat crearea unui numar de locuri de munca si realizarea unei activitati de profil pe termen lung. Urmare a rezultatelor obtinute si dorintei de extindere a portofoliului de activitati in anul 2010 firma BRODMI incheie un contract de reprezentare cu HYUNDAI AUTO ROMANIA si devine DISTRIBUITOR SI REPARATOR AUTORIZAT al marcii HYUNDAI in judetul Valcea.

Profesionalism
0%
Servicii de calitate
0%
Personal calificat
0%

Partenerii nostri

Serviciile noastre

In ceea ce priveste serviciile post-vanzare, incercam sa avem solutii pentru orice solicitare care vine din partea dumneavoastra, iar daca veti  decide sa aveti un parteneriat cu noi, veti vedea cum o gama de servicii de baza , oferite de catre un dealer de marca se pot transforma intr-un produs personalizat nevoilor si bugetelor dumneavoastra. In acest sens va oferim urmatoarea gama de servicii:

0
Masini Vandute
0
Experienta
0 %
Clienti satisfacuti

DEPARTAMENT DAUNE/ TINICHIGERIE – VOPSITORIE

PIESE DE SCHIMB SI ACCESORII

REPARATII MECANICE SI ELECTRICE

SERVICII ITP

Ce spun clientii nostri?

A durat putin livrarea masinii insa echipa de acolo a fost la nivel inalt.

Catalin Craiescu

Client

Impecabil personalul din showroom!
Sunati cu incredere

Georgiana Istrate

Client

In sfarsit am reusit sa gasesc pe cineva care poate sa aduca masina la care visam

Catalina Popescu

Client